Välkommen till Uppsala Returcyklar

Cykelloppisen är öppet lördag 18/3 kl 10-14:30 (ej söndag 18/3) och sedan varje lördag kl 10-14:30 och söndag kl 11-14 resten av säsongen. Vår verkstad & butik är öppet alla vardagar 9-18. Det går bra att lämna in din cykel för reparation & service samt köpa nya och begagnade cyklar alla dagar vi har öppet.

Varför komma på cykellopppisen? Vi har ca 200 cyklar utställda, inkl. barncyklar, elcyklar, retrocyklar, damcyklar, herrcyklar i alla modeller, färger och prisklasser. Vi har även mer personal på plats och kan hjälpa dig att hitta en cykel som passar samt snabbt justera den till dig. Och sist men inte minst så brukar det vara en härlig stämning, vi är utomhus och nu kommer ju våren!

I vår verkstad tar vi även emot reparationer av elscootrar, elcyklar, kretskort, mm, i vår nystartade filial – Svensk Elektronik- & kretskortsservice AB. Kontakta oss för offert eller kom förbi på fredagar 12-18 eller lördagar 10-14:30. Vår verkstad & butik ligger på Bröderna Berwalds väg 70 i Gottsunda. Hos oss är det enkelt att parkera. Bussar går till Gottsunda Centrum, bara 2 min från oss.
Du når oss även på info@uppsalareturcyklar.se eller 0700-285877

Begagnade cyklar

Våra cykelloppisar äger rum helger från mars-oktober. Vi ställer upp minst 200 cyklar, utomhus, i anslutning till vår verkstad. Du kan välja, prova och justera din cykel direkt på plats. Vi har cyklar i alla modeller, storlekar, färger och prisklasser. Välkommen!

Nya cyklar

Våra cyklar tillverkas inom EU, av Polens största cykeltillverkare, Romet, Goetze, Kross och Zeger. När du köper en ny cykel hos oss ingår alltid gratis montering och justering. Vi erbjuder leverans av nya cyklar utan att du behöver komma till oss, pris 200 kr. Vi har dam-, herr-, ungdoms- och minicyklar samt mountainbikes för ungdomar och vuxna.

Cykelrensning för brf och fastigheter

Om du sitter i styrelsen i en brf eller arbetar på ett fastighetsbolag eller med fastighetsskötsel så kan vi hjälpa till. Vi erbjuder cykelrensningar året om. Vi har kompetensen, vanan, personalen och fordon för att genomföra en smidig cykelrensning i ert område.

Våra kommande cykelloppisar:
No Events are found.